luni, 26 noiembrie 2012

Rezultatele ultimei etape a turului Ligii A Prahova

Chimia Brazi – Precizia Breaza 3-0, întrerupt în minutul 25 după ce oaspeții au rămas în 6 jucători
Au marcat: C. Munteanu 6, Bencea 20, Irimescu 23

Astra II Ploiești – Progresul Drăgănești 0-1
A marcat: Cl. Tudor 76

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

CSM Câmpina 1-0 Petrolistul Boldești


Stadion: „Rafinărie” - Câmpina. Spectatori: 200. A marcat: Nincă 65
CSM Câmpina: Panaite - Olteanu (55 C. Nicolae), Nistor, Popa, Nincă - Yao, Bridinel, Burloiu (80 Hromei), Codreanu, D. Nae - Ilioiu (cpt.) (61 M. Conac), A. Puchea. Rezerve neutilizate: Nuță - Vintilă, C. Codreanu, Dr. Gheorghe. Antrenori: Victor Roșca (principal), Robert Stoica (secund).
Petrolistul Boldești: I. Marinică - Cioc, D. Petre, C. Ionescu, Stanciu (76 Petrescu) - Bădu (63 Pipoș), Pantilimonescu, Bociu (68 L. Costache), Ene - Micu, Lișiță. Rezerve neutilizate: Al. Petre - E. Ionescu, Dumitrache, Rădulescu. Antrenor: Marian Ilie.
Cartonașe galbene: Olteanu 22, Popa 24, Nincă 56, Yao 59, Conac 78, D. Nae 82, Panaite 94 / Bădu 26, Cioc 47, Petrescu 80
Au arbitrat: Ionuț Neagu (Poenarii Apostoli) - Louis Oprescu (Ploiești), Stelian Mălăroiu (Puchenii Moșneni)
Observator A.J.F.: Viorel Badea (Ploiești)
Jucătorul meciului: Aurel PANAITE (CSM Câmpina)


Derby-ul etapei nu a oferit, în prima repriză, prea mult spectacol, jocul fiind unul tacticizat, de centrul terenului.

Ionuț Neagu a arbitrat CSM Câmpina - Petrolistul Boldești



Ionuț Neagu a reușit, astăzi, să presteze un arbitraj de mare calitate, respectându-și renumele de arbitru de lotul Ligii a II-a. Acesta a reușit să rămână stăpân peste nervii jucătorilor deși a fost nevoit să acorde 10 cartonașe galbene și și-a asumat acordarea unui penalty, în minutul 94, pentru oaspeți, decizia sa fiind însă una corectă. Louis Oprescu nu a reușit să impresioneze foarte mult, greșind câteva faze simple, iar Stelian Mălăroiu a șomat mai mult, cele mai multe faze având loc în ariile unde acesta nu putea interveni.



joi, 22 noiembrie 2012

Delegările oficialilor prahoveni în Liga a III-a

Seria I

Oțelul II Galați - Sporting Suceava
Florin Ionescu (Ploiești - foto) - Ștefan Tudorache (Iași), Dan Niculescu (București - Costică Manasă (Bacău), Petre Badea (Tulcea)

Young Stars Panciu - FCM Dorohoi
Mihai Amorăriței (Câmpina) - Ciprian Geambazu (Bușteni), Roxana Bănăseanu (Câmpina) - Nicolae Botezatu (Piatra Neamț), Aurel Ionescu (București)

Seria II

Rapid II București - CSM Rm. Sărat

Cătălin Buși (Rm. Vâlcea) - Gabriel Cătană, Ana Maria Gheorghiță (Târgoviște) - Mihai Ion, Silviu Crângașu (Ploiești)

CSM Focșani - Gloria Buzău
Marius Marodin (București) - Mihăiță Necula (1 Decembrie), Ion Manciu (Popești Leordeni) - Mihail Ionescu (Ploiești), Ion Poiană (Urziceni)

CS Eolica Baia - Metaloglobus București
Ionuț Neagu (Poenari) - Adrian Niță, Constantin Pantilimonescu (Ploiești) - Daniel Ștefan, Bratu Cataroș (Călărași)

Seria III

ACS Berceni - Viitorul Domnești
Florin Macovei (Galați) - Robert Nuțu (Ploiești), Alexandru Mihalcea (Munteni Buzău) - Daniel Simțion, Marius Ciugarin (București)

foto: www.sportcampina.blogspot.ro

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Partidele de sâmbătă, din Liga A Prahova

Emoții pentru Drăgănești

Formația Progresul Drăgănești a izbutit să învingă cu 5-4 pe Caraimanul Bușteni, dar nu fără emoții; deși au condus cu 2-0 și 3-1, aceștia s-au văzut conduși cu 4-3 acesta fiind scorul pauzei. Până la urmă, destinația tuturor punctelor a fost stabilită de ex-petrolistul Orlando urmat de Claudiu Tudor, în minutele 63 și 64. Celelalte reușite ale gazdelor au fost acontate de Pancovici și același Cl. Tudor (2), în timp ce pentru buștenari au punctat Arsu de 3 ori și Drăgan.

Boldeștiul confirmă, Măneciu pierde al patrulea meci consecutiv

Formația lui Dorinel Beznea arată probleme destul de mari de joc, pierzând al patrulea meci consecutiv în deplasarea de la Boldești. Scorul final a fost de 2-0, conturat de Pipoș și Ene. Pentru Petrolistul Boldești, urmează un nou meci greu, la Câmpina, cu CSM din localitate.

Urlațiul așteaptă greșeala

Unirea Urlați continuă seria meciurilor fără înfrângere, reușind să dispună astăzi cu 1-0 de formația CS Blejoi, prin golul semnat înainte de fluierul pauzei de Andrei Alexandru. Urlățenii așteaptă un eventual pas greșit al contracandidatei CSM în partida de mâine, pe care aceștia o vor susține la Breaza.

Brebu pierde teren

Echipa lui Robert Săvulescu nu reușește să iasă din pasa proastă pe care o are și a pierdut încă un meci, după cel cu CS Ceptura, scor 0-1, în fața ploieștenilor de la AS. Singura reușită a meciului a fost trecută în dreptul lui Andrei Marinescu. În ultima etapă, va avea loc un derby al zonei Câmpina, între brebeni și CS Bănești-Urleta.

vineri, 16 noiembrie 2012

Două seturi pentru CSO Plopeni

În cadrul acestei etape, CSO Plopeni a stabilit, până în acest moment, scorul campionatului, dispunând de formația CS Ceptura cu nu mai puțin decât 12-0. Pentru elevii lui Nouraș Nicorescu au punctat Huza de 6 ori (!!!), Puiuleț și Costache, fiecare de două ori, Căpraru și Ionuț Stanciu. Este o victorie mai mult decât elocventă pentru plopenari, care în ultima etapă vor avea un duel cel puțin mai greu în fața echipei AS Ploiești, în timp ce suferinda CS Ceptura are șansa unor puncte mari în disputa cu Voința Vadu Părului. În plus, se zvonește mai nou că s-ar mai putea juca două etape din retur până la pauza de iarnă.

Sursă foto: scoaladearbitri.blogspot.ro

joi, 15 noiembrie 2012

Delegările oficialilor prahoveni la nivelul Ligii a III-a. Centralul Andrei Moroiță debutează

16.11.2012, ora 14

AS Știința Miroslava - CSM Moinești
Adrian Illyeș (Ploiești) - Liviu Ciubotariu, Florin Vișan (Galați) - Marin Dima (Râmnicu Sărat), Dumitru Varodin (Piatra Neamț)

Emil Voicu arbitrează FC Zagon - Unirea Câmpina

Singura echipă care reprezintă Prahova la nivelul Ligii a III-a și care dispută un meci în această etapă (Fortuna Brazi și Conpet Ploiești stau), echipa Unirea Câmpina, va fi condusă la Zagon de o brigadă avându-l la centru pe Emil Voicu (Bacău), un prim-divizionar care în ultima partidă condusă înainte de acest meci a făcut contact cu o altă echipă prahoveană, Petrolul Ploiești, la victoria acestora cu 1-0 în fața formației CS Turnu-Severin. Acesta va fi ajutat de Dan Ilieș (Brașov) și Gabriel Cătană (Târgoviște). Cei doi observatori desemnați sunt Deszo Hompoth (Odorheiu Secuiesc) și Vasile Vamanu (Piatra Neamț). În cazul în care câștigă acest meci iar echipa Unirea Tărlungeni nu reușește să obțină maxim de puncte din această etapă și din următoarea, Unirea Câmpina poate să termine turul de campionat în fotoliul de lider.

vineri, 9 noiembrie 2012

Delegări Liga A Prahova, etapa a XV-a

Vineri, 9 noiembrie, ora 14

Chimia Brazi - Progresul DrăgăneştiGabriel Cojanu - Adrian Stoenoiu, Dragoş Pantilie; Răzvan Dincuţă

Astra II Ploieşti - CSO Plopeni
Valentin Marinică - Vasile Burlacu (foto), Andrei Sotir; Constantin Niţă
Sâmbătă, 10 noiembrie, ora 11

Petrolistul Boldeşti - Precizia Breaza
Ovidiu Crozolo - Alexandru Chivu, Dorin Călin; George Andrei

duminică, 4 noiembrie 2012

Mai greu decât se prevedea

Chimia Brazi a avut serios de muncă pentru a putea reveni pe terenul propriu cu toate cele trei puncte după deplasarea de pe Matizol, din fața echipei Voința Vadu Părului

Boldeștina se impune lejer

Petrolistul Boldești a câștigat fără probleme în fața ultimei clasate, Brădetul Ștefești

Păuleștiul își revine

Trupa lui Iulius Mărgărit a confirmat calculele hârtiei și a dispus, pe propriul teren, de CS Ceptura.

Breaza câștigă cu Măneciu

Precizia Breaza a demonstrat încă o dată că este foarte puternică acasă și a dispus de Avântul Măneciu.

vineri, 2 noiembrie 2012

Unirea remontează spectaculos

Conduși cu 2-0, elevii lui Stăncioiu au revenit și au câștigat partida de la Pitești.

Fortuna defilează cu Zagonul

Într-un meci atractiv al etapei din Liga a III-a, elevii lui Tavi Grigore au câștigat la scor de tenis în deplasarea de la Zagon.

Plopeniul câștigă de justețe

În primul duel al etapei, plopenarii s-au impus fără emoții, pe propriul teren, în fața suferindei Caraimanul Bușteni

Delegări pentru arbitrii prahoveni în week-end

Liga I
2.11.2012, ora 19.00

Gloria Bistrița - Viitorul Constanța
Cristi Balaj (Baia Mare) - Vasile Marinescu (București), Dragoș Iliescu (Craiova) - Adrian Illyeș (Ploiești - foto) - Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca)

Liga a II-a
3.11.2012, ora 11.00

Chindia Târgoviște - Farul Constanța
Georgian Ionescu (Buzău)

joi, 1 noiembrie 2012

Liga A Prahova, etapa a XIV-a

Avem în față o nouă rundă pentru prahoveni, o rundă care ne propune câteva meciuri deosebite. Echipele de la vârf, Urlațiul și CSM Câmpina, nu au misiuni prea facile, primii întâlnind echipa CS Bănești aflată într-o formă bună, iar cei din urmă efectuând o deplasare grea la Drăgănești. De menționat este și meciul de la Breaza, unde echipa locală, neînvinsă pe teren propriu, primește vizita pupililor lui Dorinel Beznea într-un meci foarte atractiv. Se anunță disputat și meciul dintre CS Blejoi și AS Ploiești. Etapa va debuta mâine, când plopenarii lui Nouraș Nicorescu primesc vizita echipei Caraimanul Bușteni, o echipă care, în acest moment, are nevoie de puncte ca de aer, având 6 meciuri consecutive în care nu a obținut niciun punct. Programul meciurilor este:

Vineri, 1.11.2012, ora 14.00

CSO Plopeni - Caraimanul Bușteni
Arbitrii: Mihai Amorăriței, Alexandru Ilie, Diana Florea
Observator: Florinaș Piciu

Sâmbătă, 2.11.2012, ora 11.00

Progresul Drăgănești - CSM Câmpina
Arbitrii: Robert Stanciu, Cătălin Popovici (foto), Stelian Mălăroiu
Observator: Tudor Negoiță

Liga a III-a. Arbitrii formațiilor prahovene

2 noiembrie, ora 14.00

FC Zagon - AFC Fortuna Brazi
Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea - foto) - Constantin Cantemir, Bogdan Dragoș (ambii din Făgăraș) - Ioan Cristea (București), Valer Șulea (Brașov)

SCM Pitești - Unirea Câmpina
Cristian Georgescu (București) - Laurențiu Constantin (Buzău), Răzvan Dobre (Târgoviște) - Luis Moisescu (Turnu Severin), Constantin Constantinescu (Slatina)

Delegări pentru oficialii prahoveni în Liga a III-a

2 noiembrie 2012, ora 14.00

CS Tunari - CS Vișina Nouă
Cristian Brândușă (Călărași) - Emil Mateescu, Robert Nuțu (foto) (ambii din Ploiești) - Ion Negoescu (Târgoviște), Nicolae Vlad (București)

FC Caracal - FC Voluntari
Eduard Constantinescu - Cristian Pătrașcu, Constantin Mihai (toți din Craiova) - Viorel Badea (Ploiești), Gabriel Vlădulescu (Roșiorii de Vede)

Europa Alba Iulia - Sănătatea Cluj
Cristian Vieru (Cisnădie) - Bogdan Banu (Ploiești), Gheorghe Bologan (Ștei) - Nicolae Pleșa (Timișoara), Constantin Mara (Predeal)