vineri, 21 noiembrie 2014

Liga A Prahova, partidele de vineri - Rezultate scontate

Primele două partide ale etapei a XVI-a, penultima a turului Ligii A Prahova, s-au încheiat cu rezultate scontate. Vă prezentăm, pe scurt, aceste meciuri:

Băneștiul cade iar pe final: CSO Plopeni - AFC Bănești-Urleta 3-1
Formația locală din Bănești, o echipă respectată la nivel de județ, nu se regăsește în această a
doua parte a returului, ajungând, astăzi, la a patra înfrângere consecutivă! Trupa lui Ionică Burchi a pierdut, 1-3, în fața echipei din Plopeni, cu care, înainte de acest meci, se afla la egalitate de puncte; scenariul a fost unul asemănător celui din partida precedentă a băneștenilor, care au pierdut în prelungirile partidei. Scorul a fost deschis, în contul gazdelor, de Huza, egalitatea fiind restabilită de oaspeți prin Hromei, iar în prelungirile meciului, Alin Radu și Bogdan Dumitru au lovit de două ori trupa din Bănești pentru un succes care îi plasează pe o poziție reconfortantă, înaintea ultimului meci din acest tur, cu CS Ceptura. Dincolo, este evident că la trupa băneșteană este nevoie de un șoc, rezultatele din ultimele partide arătând o evidentă scădere de formă a acestora.

Conpet, încă un set: Conpet Ploiești - Fortuna II Poiana Câmpina 0-6
Fără a putea continua financiar competiția Ligii a III-a, echipa de la Strejnic merge, în Liga A, din rău în mai rău. Tinerii jucători antrenați de Nicu Lazăr au mai încasat încă un set de goluri, de data aceasta de la Fortuna II Poiana Câmpina. Golurile succesului au fost semnate de Alberto Gheorghe (3), Băcioiu (2) și Florentin Manea. În ultima etapă, Fortuna II primește pe teren propriu pe Prahova Târgșorul Vechi, într-o partidă accesibilă, în timp ce Conpet merge la Blejoi, unde, cel mai probabil, va încasa din nou o căruță de goluri, viitorul anunțându-se sumbru pentru fosta combatantă a Diviziei C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu